logo

تعمیر چرخ خیاطی در منزل + ۵ راهکار برای سرویس چرخ خیاطی

جستجو
آنچه در این مقاله می‌خوانید
تعمیر چرخ خیاطی در منزل + 5 راهکار برای سرویس چرخ خیاطی
تعمیر چرخ خیاطی در منزل + ۵ راهکار برای سرویس چرخ خیاطی
آنچه در این مقاله می‌خوانید

تعمیر چرخ خیاطی در منزل یکی از مهارت هایی است هنگام خرید چرخ خیاطی با مشورت با فروشنده خود باید از آن برخوردار شوید. این که بدانید چرا و چه زمانی نیاز به سرویس چرخ خیاطی خود دارید؟ آیا سرویس دهی دستگاه طول عمر آن را افزایش می دهد؟ و مسائل دیگر ممکن است ذهن شما را در دراز مدت پس از استفاده از چرخ خیاطی به خود درگیر کند. از همین رو در این مقاله از نخ سوزن به طور کامل در مورد نحوه تعمیر و سرویس چرخ خیاطی در منزل توضیح خواهیم داد.

سرویس چرخ خیاطی

ممکن است شما بیشتر وسایل الکتریکی که در خانه با مشکل مواجه شوند را به راحتی کنار بگذارید و یا آن را با قیمت بسیار پایین تری بفروشید. با این حال، شما نمی توانید به راحتی با چرخ خیاطی خود خداحافظی کنید، در اکثر موارد، خیاط ها بسیار به چرخ خیاطی خود وابسته می شوند و نمی توانند به راحتی از آن دل بکنند. ما دلایل کاربردی تری را برای شما بیان می کنیم تا متوجه شوید چرخ خیاطی شما در طبقه بندی وسایلی قرار می گیرد که نیاز به سرویس دهی دوره ای دارند.

خرید چرخ خیاطی صنعتی اغلب مانند یک سرمایه گذاری می ماند. شما در ماشینی سرمایه گذاری می کنید که معمولاً یک عمر برای شما خواهد ماند و یکی از وسایلی است که افراد بسیاری از طریق آن درآمد های خوبی به دست می آورند. بنابراین این وسیله از اهمیت بالایی برای صاحبان خود برخوردار است و اهمیت سرویس دهی آن به وضوح مشخص می شود. چرخ خیاطی ها هم مثل سایر دستگاه ها در طول استفاده با مشکلاتی مواجه می شوند. از این رو لازم است قطعات آن را تعمیر کنید تا طول عمر مفید بیشتری داشته باشد.

اگر این مورد بدون بررسی باقی بماند، در عملکرد عادی آن اختلال ایجاد خواهد کرد. همچنین دستگاهی که در آن گرد و غبار زیادی جمع شده است، مطمئناً تمام روغن های روان کننده را که برای عملکرد قطعات متحرک آن استفاده می شود، جذب خود می کند. قطعات یدکی خاک و روغن گرفته حرکت را متوقف کرده و بدون روغن کاری مناسب زنگ زده می شوند. برای عملکرد صحیح چرخ خیاطی، از شما خواسته می شود که به طور مرتب آن را روغن کاری کرده و در زمان مناسب نیز آن را سرویس کنید.

تمامی چرخ خیاطی ها نیاز اساسی به سرویس دهی دارند و بعد از سرویس بسیار بهتر عمل خواهند کرد. مطمئناً پس از بازگشت از سرویس، چرخ خیاطی خود را بیشتر دوست خواهید داشت.

 

زمان سرویس چرخ خیاطی

کارشناسان زمان ایده آل برای سرویس چرخ خیاطی را به طور متوسط هر دو یا سه سال یک بار توسط یک تکنسین حرفه ای سرویس دهی تخمین زده اند. همچنین، به یاد داشته باشید که دستگاه خود را مطابق با آنچه در دفترچه بیان می شود روغن کاری کنید. به عنوان مثال، اگر شما به طور روزانه از دستگاه استفاده می کنید، باید هفته ای یکبار آن را روغن کاری کنید. اگر از آن یک بار در هفته استفاده  می کنید به روغن کاری یک بار در ماه نیاز دارد. و اگر ممکن است برای ماه ها از چرخ خیاطی خود استفاده نکنید بهتر است قبل از شروع کار خود آن را روغن کاری کنید. روغن کاری مناسب برای عملکرد صحیح چرخ خیاطی مهم است.

در حالی که بسیار توصیه می شود سرویس دهی را توسط متخصصان انجام دهید، بعضی از خیاطان با تجربه دوست دارند که خودشان این وظیفه را جهت صرفه جویی در هزینه ها انجام دهند. آنها همچنین احساس می کنند که دستگاه و بخش های آن را بهتر از شخص ثالثی که آن را سرویس دهی می کند می شناسند.

مراحل سرویس چرخ خیاطی

مراحل سرویس چرخ خیاطی

سرویس چرخ خیاطی در طی مراحلی امکان پذیر است که در ادامه به مهم ترین مراحل تعمیر چرخ خیاطی در منزل می پردازیم که عبارت است از:

  • تمام گرد و غبار انباشته شده روی قطعات را از بین ببرید

جمع آوری گرد و غبار و رشته های نخ برای دستگاه امری نرمال است. قبل از اقدام به سرویس دهی واقعی، زدودن گرد و غبار پیش شرط لازم است. از همه مکان هایی که به آن دسترسی دارید، خاک را حذف کنید. برای پاک کردن گرد و غبار از قطعات یدکی کوچک، از یک برس کوچک گرد و غبار استفاده کنید. ممکن است بخواهید سوزن، صفحه سوزن و پدال را جدا کنید تا بتوانید به درستی آن را تمیز کنید.

مکان هایی که روغن کاری می شوند غبار بیشتری جمع می کنند. در این مکان ها، ممکن است کثیفی و نخ را پیدا کنید. در چنین مکان هایی می توانید از سنجاق یا سوزن برای پاک کردن آن استفاده کنید. همچنین باید مراقب باشید که آیا بقایای سوزن های شکسته در اینجا وجود دارد یا خیر زیرا ممکن است مکانیسم دستگاه را بهم بزند.

  • ماسوره

ماسوره، که نخ را از قسمت پایین دستگاه تهیه می کند، برای عملکرد صحیح چرخ خیاطی به همان اندازه باقی قسمت ها ضروری است. در نسخه های قدیمی تر دستگاه، شما باید به صفحه ای در کنار صفحه سوزن را بیرون بکشید تا به ماسوره دسترسی پیدا کنید. ماسوره را بیرون آورده و گرد و غبار را به خوبی پاک کنید. پس از تمیز کردن آن مطمئن شوید که آنها را دوباره به همان روش خود بر جای خود قرار می دهید.

روغن کاری چرخ خیاطی 

قسمت بالای دستگاه را جدا کنید تا بتوانید تمام قسمت های متحرک دستگاه را روغن کنید. در نسخه های نرمال  چرخ خیاطی، به راحتی می توانید قسمت بالای آن را باز کنید. در نسخه های مدرن، برای دسترسی به این بخش از دستگاه، باید چندین پیچ را باز کنید. پس از باز کردن قسمت های بالا و پایین، می توانید دستی را آهسته بکشید تا همه قسمت های متحرک را مشخص کنید.

تمام قسمتهایی که حرکت می کنند، از یاتاقان ها یا اتصالات به سطوح و چرخ ها، نیاز به روغن دارند. همیشه به یاد داشته باشید برای روغن کاری، قسمت های چرخ خیاطی، فقط از روغن مخصوص خیاطی استفاده کنید. هرگز روغن دوچرخه یا وازلین یا روغن مایع را استفاده نکنید زیرا این روغن ها ممکن است برای عملکرد طولانی مدت چرخ خیاطی شما ایده آل نباشند.

برای چرخ خیاطی های قدیمی، باید کمی سخاوتمندتر باشید زیرا قطعات خشک و سخت می شوند. به یاد داشته باشید قبل از شروع به دوختن روی آن، اجازه دهید تا روغن کاملاً وارد قسمت ها شود.

  • نخ ماسوره  را بررسی کنید

نخ ماسوره که از طریق یک چرخ لاستیکی به چرخ خیاطی متصل می شود را بررسی کنید که آیا فرسوده شده است یا خیر. پس از تعویض چرخ، سعی کنید دوباره به روش صحیحی نخ را به خوبی دور آن بپیچید.

 

  • اتصالات برقی را بررسی کنید

قبل از اینکه این قسمت را بررسی کنید مطمئن شوید که دستگاه از منبع برق جدا شده باشد. پدال پا را بررسی کنید و در صورت لزوم آن را روغن کاری کنید. بهتر است از روغن های گریس یا روان کننده روی قسمت های کشویی استفاده شود تا راهی برای عملکرد صاف پدال پا فراهم شود. روغن برای هر یک از قطعات الکتریکی الزامی نیست؛ زیرا فقط برای آسان کردن حرکت است. تنش تسمه موتور را بررسی کرده و با شل کردن پیچ های روی براکت ها، آن را تنظیم کنید. در صورت لزوم می توانید یاطاقان موتور را روغن کاری کنید. شما باید از گریس مخصوص موتورهای برقی استفاده کنید. در صورت لزوم می توانید لامپ را نیز تعویض کنید.

  • دنباله ای را اجرا کنید

با پارچه های قدیمی اطمینان حاصل کنید که کوک ها به درستی بر روی پارچه زده می شوند. همیشه از یک پارچه قدیمی یا استفاده نشده استفاده کنید زیرا دستگاه خیاطی که به تازگی روغن زده شده و سرویس دهی شده است می تواند لکه هایی روی پارچه ایجاد کند.

  • بررسی زمان بندی

اگر نخ های خورد شده را می گیرید، باید زمان بندی را بررسی کنید. این کار با کمک های حرفه ای انجام می شود ، و این می تواند یک کار دلهره آور باشد که خودتان آن را انجام دهید. نکاتی درباره نحوه انجام این کار باید در دفترچه راهنمای خدمات موجود باشد.

جمع بندی

آنچه در این مقاله از فروشگاه نخ سوزن خواندید مسائلی بود پیرامون تعمیر و سرویس چرخ خیاطی در منزل که به طور خلاصه به صورت زیر است:

  • چرخ خیاطی مانند تمامی وسایل دیگر ممکن است دچار مشکل شده و به تعمیر نیاز داشته باشد.
  • به طور حدودی زمان تعیین شده برای سرویس چرخ خیاطی به گفته کارشناسان چیزی در حدود دوتا سه سال یکبار است.
  • سرویس چرخ خیاطی دارای مراحل مختلفی است که از جمله آن ها می توان به روغن کاری، بررسی اتصالات برقی و… اشاره کرد.
  • و…

سوالات متداول

چه مدت یک ماشین خیاطی دوام خواهد داشت؟

یک چرخ خیاطی معمولاً در صورت سرویس دهی و نگهداری صحیح ممکن است بیش از 30 سال دوام داشته باشد.

در کجا می توانم ماشین چرخ خیاطی خود را سرویس دهی کنم؟

مراکز خدماتی مجاز وجود دارند که کار را به بهترین نحو انجام می دهند. مدت زمان گارانتی دستگاه خیاطی خود را بررسی کنید تا بدانید که آیا شما حق استفاده از خدمات و نگهداری رایگان را دارید یا خیر.

امیدواریم که این آموزش به شما کمک کند ماشین چرخ خیاطی خود را بهتر بشناسید تا بتوانید کمی از مراقبت روزانه های آن را خود انجام دهید.

اشتراک گذاری:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *